Torsdag & Fredag

Publicerad 2015-05-22 20:59:00 i Vänner & Familj,

 Igår förmiddag åkte vi till Willys tidigt och mötte upp Vicky där för vi skulle ses! Vi bestämde oss för att grilla så vi handla lite sånt & annat välbehövligt :) När vi kom hem såg vi lite film innan vi tillsammans med Mattias förberedde & gjorde maten, såååå gott! Sen spelade vi Wii, åkte till Ica & såg på film typ haha. När hon åkte var det sent så jag hoppade i säng direkt :)
 
Idag åkte Mattias & jag till Söderköping så jag kunde testa lite kläder jag hittat på en Facebook loppis och när det väl var gjort åkte vi & handla lite vi glömde igår. När vi kom hem slappa vi medans Max sov middag. Sen styrde vi lite här hemma innan Vicky kom & käka med oss. Vi tog en tur till Ica igen, sen spelade vi lite mer Wii innan hon klippte min lugg och sedan åkte :) På kvällen nu har vi fortsatt styra och fixa lite och nu är Max nattad så jag ska äta lite kvällsmat och titta på American Pickers tillsammans med Mattias ♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Amanda

Bor tillsammans med världens bästa fästman Mattias och våra 2 katter Kex & Zazu på Vikbolandet. Tycker om att fotografera, se på film och läsa kärleksromaner.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela