Söndag 3 Maj

Publicerad 2015-05-03 20:35:46 i Vardag,

 Igår började jag att göra om designen här i bloggen, kom inte direkt någonstans så fortsatte i morse, men då blev det på något jäkla sätt fel så hela designen blev fel och allt återställde. Alla mina timmar jag lagt ner. USCH! 
Fick ge upp med att försöka fixa det, för vi skulle hämta upp Mattias mamma & åka på klädnytardag. Vi fyndade massor! :) Efter det åkte vi och titta på en bilbarnstol jag sett till salu på en facebook loppis, och även den fick följa med hem. När vi kom hem åt Mattias & jag en snabb lunch innan vi gick upp till Mattias föräldrar för att fira hans mamma som fyllt år :) 
När vi kom hem gjorde vi mat och jag har mestadels efter det suttit vid datorn & fixat den här nya designen. Inte helt nöjd, den är inte i närheten av lika fin som den gamla och den är inte klar, men det tar jag vart efter! 
Nu ska vi försöka natta en övertrött Max som knappt sovit nåt idag, sen ska även jag hoppa i sängen efter en hel dag med huvudvärk!

Kommentarer

Postat av: Sabin

Publicerad 2015-05-03 21:03:40

Vill ju se vad du fyndade för kläder också 😬

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Amanda

Bor tillsammans med världens bästa fästman Mattias och våra 2 katter Kex & Zazu på Vikbolandet. Tycker om att fotografera, se på film och läsa kärleksromaner.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela