Onsdag, Torsdag & Fredag

Publicerad 2015-05-15 15:26:33 i Vardag,

I onsdags tog vi en fika hos min mormor på förmiddagen och sedan till Söderköping för att testa en klänning som tyvärr inte passade men fick med mig en annan hem istället :) Sen följde Vicky med hem ett par timmar innan jag blev själv med Max lite medans Mattias var iväg & hjälpte en kompis :) 
 
Igår,torsdag, kom Vicky hit igen och vi satt en del ute innan vi tog en sväng till Ica, kom hem & åt mat och sedan började vi se på en ny serie tillsammans, Supernatural, som verkar helt okej! :) Sen satt vi ute och myste lite på kvällen och tittade på kossorna haha. När hon åkt hem va klockan mycket så Mattias och jag gick ganska direkt och la oss!
 
Idag vaknade Mattias upp med halsont, säkert blivit smittad av Max som blev förkyld i förrgår men som tur är har ingen av dom feber just nu i alla fall. Och jag med magkatarr, inte kul! Så fick nog nu efter 6 månader och ringde vårdcentralen och fick en tid idag kl 11.00- Fick en jätte trevlig och bra läkare, som misstänker att jag är laktosintolerant. Så fick ta blodprov och så ska jag göra strikt laktosfri kost i 14 dagar och så ringer hon upp då så får vi se :) Nu ska vi bara ta det lugnt & leka med Max resten av dagen ♥ 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Amanda

Bor tillsammans med världens bästa fästman Mattias och våra 2 katter Kex & Zazu på Vikbolandet. Tycker om att fotografera, se på film och läsa kärleksromaner.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela