Max Dop

Publicerad 2015-05-31 09:00:00 i Max,

Åhh vilken bra dag det var igår, men så skönt att det är över! Hela fredagen förberedde vi & hela lördagsförmiddagen stressade vi haha. Vicky har hjälpt oss massor och det är vi så tacksamma för :) 
Det gick jättebra i kyrkan, över förväntan! Max grät till under båda sångerna för han tyckte det blev lite läskigt och sen grät han när prästen hällde vatten på huvudet men det gick snabbt över! :) Sen tittade han mest omkirng & jag stod & viskade i hans öra hela tiden. Max Mattias Vallentin .  När det var över blev han superledsen så vi gick till församlingshemmet så han fick äta lite & Mattias med hjälp fixade maten. Smörgåstårta (Som Mattias pappa gjort!) och som alternativ köttfärssoppa & mackor, supergott tyckte nog alla då det gick åt välidgt mycket mat! Efter maten förberedde vi fikat (Som mamma bakat), sedan öppnade vi presenterna. Åhh vilka presenter Max fick! Sååå kul! Och när det var gjort fikade vi och sedan droppade folket av en efter en. Och Max hade superkul hela tiden.Tittade på dom andra barnen som lekte, åkte omkring i gåstolen och myste med släktingarna  
Vicky, Tobbe & Carro stannade kvar och hjälpte till efteråt. Så det gick relativt fort. Sedan packade vi in allt i våran & Vickys bil för att åka hem. Väl hemma åt vi mer mat, plockade i ordning allt och slappade i soffan. Underbart!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Amanda

Bor tillsammans med världens bästa fästman Mattias och våra 2 katter Kex & Zazu på Vikbolandet. Tycker om att fotografera, se på film och läsa kärleksromaner.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela