Max 0-6 Månader

Publicerad 2015-05-28 11:11:27 i Max,

 
Jösses vad det går fort! Jag hänger inte alltid med känns det som. Ibland känns det som om det var nyss jag låg där på operationsbordet och fick se honom första gången, och jag upprepade "Jag sa ju det, jag sa ju det" till Mattias eftersom det var en pojke haha 
Och vi har fått se hans första leende, vända sig till mage från rygg & tvärtom, när han upptäckt sina händer & fötter, sin röst, hans första skratt har vi fått höra, och nu kör han omkring som en galning i gåstolen, sitter i matstol och bilbarnstolen nr 2, han kommer nästan lite framåt men mest bakåt & sidleds,han visar vem han vill till, han står jättebra själv i gåstolen och för mig är han helt perfekt 
 
Jag kan inte minnas ett liv utan Max, för det känns som om han alltid funnit hos oss. Livet har verkligen fått en större mening. Jag har alltid känt mig så misslyckad i livet, ingen utbildning, inget jobb, inget körkort. 
Men nu när jag har Max känner jag inte så längre. För jag har gjort nåt alldels perfekt, som är en så stor glädje i så mångas liv, och allra mest i Mattias & mitt! 
 
Jag vet att jag överöser min facebook & blogg med Max, små inlägg som andra kanske absolut inte bryr sig om, som att han äter puréer eller sitter i matstol, men man är ju bara så himla stolt och måste dela med sig av den känslan, för många som har barn själv vet precis hur jag känner vid det tillfället! 
 
Max är våran lilla mirakel bebis, som knappt skulle kunna komma till, och nu är han den största kärleken jag har & någonsin känt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Amanda

Bor tillsammans med världens bästa fästman Mattias och våra 2 katter Kex & Zazu på Vikbolandet. Tycker om att fotografera, se på film och läsa kärleksromaner.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela