Dop förberedelser!

Publicerad 2015-05-30 06:29:00 i Max,

Vicky lekte loss med kameran hos oss igår ♥

Hela dagen igår styrde vi inför dopet typ. När Vicky kom hit vid 09.30 åkte vi & hämtade nyckeln till lokalen.Sen åkte vi hem och styrde en del,sen gick vi upp till Mattias mamma för att testa skor till Max, sedan åkte vi & hämtade mat. Efter det spelade Vicky & jag lite Wii. Sedan fortsatte vi med fixandet, lagade mat till imorgon, badade Max osv. När Vicky åkte hem lekte vi mest med Max och när han somnade myste vi i soffan en stund innan vi också gick & la oss, helt slut! 
 
Idag är alltså Max dop.Jag sitter nu med målade naglar och väntar på att det ska torka. Sedan ska Mattias få lite tid att duscha, raka sig osv. Kl 9 kommer Vicky hit. Då ska vi åka bort med mat, fika, dekorationer till lokalen och styra där :) När vi kommer hem ska jag duscha & fixa mig, sedan äta lite lunch och efter det är det nog snart dags att åka! Jag var faktiskt nervös för ett par dagar sen men inte idag, det ska bara bli så himla kul! :) Men, när Mattias & jag sitter här i soffan ikväll när Max har somnar, kommer det vara sååå skönt att det är över haha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Amanda

Bor tillsammans med världens bästa fästman Mattias och våra 2 katter Kex & Zazu på Vikbolandet. Tycker om att fotografera, se på film och läsa kärleksromaner.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela