Max Dop

Publicerad 2015-05-31 09:00:00 i Max,

Åhh vilken bra dag det var igår, men så skönt att det är över! Hela fredagen förberedde vi & hela lördagsförmiddagen stressade vi haha. Vicky har hjälpt oss massor och det är vi så tacksamma för :) 
Det gick jättebra i kyrkan, över förväntan! Max grät till under båda sångerna för han tyckte det blev lite läskigt och sen grät han när prästen hällde vatten på huvudet men det gick snabbt över! :) Sen tittade han mest omkirng & jag stod & viskade i hans öra hela tiden. Max Mattias Vallentin .  När det var över blev han superledsen så vi gick till församlingshemmet så han fick äta lite & Mattias med hjälp fixade maten. Smörgåstårta (Som Mattias pappa gjort!) och som alternativ köttfärssoppa & mackor, supergott tyckte nog alla då det gick åt välidgt mycket mat! Efter maten förberedde vi fikat (Som mamma bakat), sedan öppnade vi presenterna. Åhh vilka presenter Max fick! Sååå kul! Och när det var gjort fikade vi och sedan droppade folket av en efter en. Och Max hade superkul hela tiden.Tittade på dom andra barnen som lekte, åkte omkring i gåstolen och myste med släktingarna  
Vicky, Tobbe & Carro stannade kvar och hjälpte till efteråt. Så det gick relativt fort. Sedan packade vi in allt i våran & Vickys bil för att åka hem. Väl hemma åt vi mer mat, plockade i ordning allt och slappade i soffan. Underbart!
 
 

Dop förberedelser!

Publicerad 2015-05-30 06:29:00 i Max,

Vicky lekte loss med kameran hos oss igår ♥

Hela dagen igår styrde vi inför dopet typ. När Vicky kom hit vid 09.30 åkte vi & hämtade nyckeln till lokalen.Sen åkte vi hem och styrde en del,sen gick vi upp till Mattias mamma för att testa skor till Max, sedan åkte vi & hämtade mat. Efter det spelade Vicky & jag lite Wii. Sedan fortsatte vi med fixandet, lagade mat till imorgon, badade Max osv. När Vicky åkte hem lekte vi mest med Max och när han somnade myste vi i soffan en stund innan vi också gick & la oss, helt slut! 
 
Idag är alltså Max dop.Jag sitter nu med målade naglar och väntar på att det ska torka. Sedan ska Mattias få lite tid att duscha, raka sig osv. Kl 9 kommer Vicky hit. Då ska vi åka bort med mat, fika, dekorationer till lokalen och styra där :) När vi kommer hem ska jag duscha & fixa mig, sedan äta lite lunch och efter det är det nog snart dags att åka! Jag var faktiskt nervös för ett par dagar sen men inte idag, det ska bara bli så himla kul! :) Men, när Mattias & jag sitter här i soffan ikväll när Max har somnar, kommer det vara sååå skönt att det är över haha!

Max 0-6 Månader

Publicerad 2015-05-28 11:11:27 i Max,

 
Jösses vad det går fort! Jag hänger inte alltid med känns det som. Ibland känns det som om det var nyss jag låg där på operationsbordet och fick se honom första gången, och jag upprepade "Jag sa ju det, jag sa ju det" till Mattias eftersom det var en pojke haha 
Och vi har fått se hans första leende, vända sig till mage från rygg & tvärtom, när han upptäckt sina händer & fötter, sin röst, hans första skratt har vi fått höra, och nu kör han omkring som en galning i gåstolen, sitter i matstol och bilbarnstolen nr 2, han kommer nästan lite framåt men mest bakåt & sidleds,han visar vem han vill till, han står jättebra själv i gåstolen och för mig är han helt perfekt 
 
Jag kan inte minnas ett liv utan Max, för det känns som om han alltid funnit hos oss. Livet har verkligen fått en större mening. Jag har alltid känt mig så misslyckad i livet, ingen utbildning, inget jobb, inget körkort. 
Men nu när jag har Max känner jag inte så längre. För jag har gjort nåt alldels perfekt, som är en så stor glädje i så mångas liv, och allra mest i Mattias & mitt! 
 
Jag vet att jag överöser min facebook & blogg med Max, små inlägg som andra kanske absolut inte bryr sig om, som att han äter puréer eller sitter i matstol, men man är ju bara så himla stolt och måste dela med sig av den känslan, för många som har barn själv vet precis hur jag känner vid det tillfället! 
 
Max är våran lilla mirakel bebis, som knappt skulle kunna komma till, och nu är han den största kärleken jag har & någonsin känt! 

Om

Min profilbild

Amanda

Bor tillsammans med världens bästa fästman Mattias och våra 2 katter Kex & Zazu på Vikbolandet. Tycker om att fotografera, se på film och läsa kärleksromaner.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela