Extrakoll på Bvc

Publicerad 2015-03-25 14:10:42 i Max,

 
Idag är Mattias hemma från jobbet, vi behövde åka till BVC med Max då han fått lite olika utlsag på kroppen/ansiktet. Men både sköterskan & bvc trodde det var torrhet så vi ska köpa lite olika salvor bara & smörja med så ska det nog bli bättre :)
Pratade även med henne om att börja med ersättning alt välling på kvällarna så Max kanske sover längre, för nu vaknar han varannan timma varje natt och vill gå upp kl 5 = Trött mamma. 
Även fast jag ville vänta så ska vi börja med smakportioner nu också & lite gröt om dagarna så han står sig bättre, så hoppas han tycker om det & att det blir bättre :)

Min Födelsedag

Publicerad 2015-03-19 05:47:00 i Vänner & Familj,

 
Igår var det min födelsedag, hela 22 år blev jag haha..
Max vaknade tidigt som vanligt så vi gick ner för att mysa i soffan, och då hittade jag ett kinderägg & en lapp på köksbordet, Mattias hade varit lite påhittig som vanligt ♥ 
På förmiddagen kom Vicky & överraskade mig med tårta, mycket uppskattat!  Vi åkte en sväng til Ica och köpte godis, åt tårta och såg på film! 
När hon åkt & Mattias kom hem blev det mat & massa soffmys med mina två favoriter, perfekt!
 

Om

Min profilbild

Amanda

Bor tillsammans med världens bästa fästman Mattias och våra 2 katter Kex & Zazu på Vikbolandet. Tycker om att fotografera, se på film och läsa kärleksromaner.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela