Tråkigt Väder

Publicerad 2015-06-21 08:47:00 i Vardag,

 
 
En bild från en dag med betydligt finare väder..
 
Tråkigt väder idag också, fast det regnar i alla fall inte än så länge! Max har sovit ruskigt dåligt inatt så jag är extremt trött men har ingen ro för att vila nu när han sover. Nu på morgonen har jag åtminstone diskat, plockat undan tvätten och ätit frukost. Ska försöka få till en dusch senare idag också, men sen räcker det. Mattias kommer inte hem förrens ikväll så det blir Max & jag hela dagen tillsammans ♥
SItter just nu & kollar Instagram & Facebook, försöker lära mig hur man tar bort en grupp man skapat. Min mamma grupp blev ju inte av eftersom ingen var verkligt intresserad av att få till en första träff! Väldigt tråkigt men kanske finns andra mammor som vill köra istället :)
 
Ha en bra dag! 

Kommentarer

Postat av: ISA

Publicerad 2015-06-21 12:36:26

det var tydligen i norrland man skulle vara för att slippa regnet ;)

Postat av: Livet på citronodlingen med Skorpan och Loppan

Publicerad 2015-06-21 16:35:34

Hej, tack för besöket inne hos mig! Vilken söt kille du har!
Jag satt faktiskt och letade efter just det imorse, hur man tar bort en grupp som man skapat. Man måste ta bort först alla medlemmar och till sist sig själv, då försvinner den automatiskt.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Amanda

Bor tillsammans med världens bästa fästman Mattias och våra 2 katter Kex & Zazu på Vikbolandet. Tycker om att fotografera, se på film och läsa kärleksromaner.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela