Helgen!

Publicerad 2015-07-26 10:46:02 i Vardag,

I fredags jobbade Mattias kväll, vilket innebär att han åker 12.30 hemifrån och kommer hem 22.30. 
Jag är i en väldigt nereperiod just nu så kände inte alls för att vara ensam hela dagen så mamma & Krille kom ut på lite eftermiddags kaffe och dessutom hade dom med sig en traktor till Max!
 
 
Igår gällde samma tider för Mattias men förmiddagen spenderade vi hos Max farmor! Sen gick vi hem, Max fick lunch sen sov vi 1,5 timme. Vaknade när Vicky ringde, hon ville gärna komma ut till oss en sväng och med sig hade hon dessutom McDonalds! Vi lekte mest med Max ett par timmar innan han somnade, sen såg vi på True Detective, åt gott och myste med tända ljus medans det stormade utanför!
 
Idag vaknade Max 04.30, och nu sover han middag för andra gången men jag har inte riktigt ro trots att jag är fruktansvärt trött..Frukost intagen, dusch gjort, lite städning avklarad. Så lite har vi i alla fall hunnit med sen kl 8 :) När Max vaknar blir det mellis eller lunch, beror lite på när han vaknar. Sedan väntar vi på att Max mormor ska komma ut och hålla oss sällskap idag! ♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Amanda

Bor tillsammans med världens bästa fästman Mattias och våra 2 katter Kex & Zazu på Vikbolandet. Tycker om att fotografera, se på film och läsa kärleksromaner.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela