Söndag & Måndag

Publicerad 2015-07-27 19:48:31 i Vardag,

 
Igår var ju Max mormor här hela dagen, hur mysigt som helst ♥
Kvällen blev lite jobbig då Max fick en allergisk reaktion pga av något, men som tur var va Mattias hemma då, så vi fick ringa ambulans (som inte kunde göra så mkt då Max mådde relativt bra) så vi fick åka in till barnakuten istället och få honom undersökt och Maxen lilla fick lite medicin. Så när vi kom hem var det ju sent för Max så han var väldigt gnällig och ledsen men somnade gott ganska snart. 
 
I morse fick jag lite sovmorgon, och när jag vaknade åt hela familjen frukost. Sedan fick Max leka hos farmor & farfar ett par timmar medans Mattias och jag åkte till stan för att lämna in två däck på verkstan, storhandla och äta lunch. När vi kom somnade Max 1,5 timma så Mattias & jag myste i soffan framför en serie. Sedan fick Max lite mat och Mattias gick & la sig. Max och jag lekte tillsammans hela eftermiddagen sen, var ute en sväng i duggregnet och gick & sen satt vi bara ute och myste ♥
Nu har han somnat och jag hoppas han sover bra eftersom Mattias strax åker iväg för att jobba natt.
 
Ha en bra kväll!

Helgen!

Publicerad 2015-07-26 10:46:02 i Vardag,

I fredags jobbade Mattias kväll, vilket innebär att han åker 12.30 hemifrån och kommer hem 22.30. 
Jag är i en väldigt nereperiod just nu så kände inte alls för att vara ensam hela dagen så mamma & Krille kom ut på lite eftermiddags kaffe och dessutom hade dom med sig en traktor till Max!
 
 
Igår gällde samma tider för Mattias men förmiddagen spenderade vi hos Max farmor! Sen gick vi hem, Max fick lunch sen sov vi 1,5 timme. Vaknade när Vicky ringde, hon ville gärna komma ut till oss en sväng och med sig hade hon dessutom McDonalds! Vi lekte mest med Max ett par timmar innan han somnade, sen såg vi på True Detective, åt gott och myste med tända ljus medans det stormade utanför!
 
Idag vaknade Max 04.30, och nu sover han middag för andra gången men jag har inte riktigt ro trots att jag är fruktansvärt trött..Frukost intagen, dusch gjort, lite städning avklarad. Så lite har vi i alla fall hunnit med sen kl 8 :) När Max vaknar blir det mellis eller lunch, beror lite på när han vaknar. Sedan väntar vi på att Max mormor ska komma ut och hålla oss sällskap idag! ♥
 

Om

Min profilbild

Amanda

Bor tillsammans med världens bästa fästman Mattias och våra 2 katter Kex & Zazu på Vikbolandet. Tycker om att fotografera, se på film och läsa kärleksromaner.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela