Pågår för fullt!

Publicerad 2015-01-24 11:46:00 i Huset, Vardag,

 
 Flytten pågår för fullt. Massa småsaker blir hitkörda. Bokhylla, soffbord, byråer, madrasser och sängen är här nu. :) Åhh det känns så bra!
Jag sitter med Max i köket och tittar på film & känner mig allmänt hjälpsam..:)

Flytt, BVC & Flaskmatning

Publicerad 2015-01-24 07:30:00 i Max, Vardag,

 
Har inte haft tid att blogga mycket alls på sista tiden då vi är mitt uppe i en flytt. :)
Idag går stora flyttlasset. Vi har ju redan kört över massa kartonger så idag är det mest möbler förutom saker vi har behövt här hemma tills nu, som kläder, micro, lampor, badbalja m.m. 
Mattias får hjälp av sin bror att bära så jag är med Max i nya huset under tiden. 
Vi ska börja kl 9 sen och köra så mycket det går innan det ska börja snöa, så åker Mattias och jag hit ikväll & hämtar mat,kläder, papperkorgar osv. Allt känns lite kaotiskt just nu men tror det blir bra till slut. 
Jag.Ska.Aldrig.Mer.Flytta.!
Får se när vi bryr oss om att starta upp internet där borta, får kanske bli en liten bloggpaus under tiden. 
 
Nu ska jag plocka undan det sista & Mattias ska ut och skotta fram en gångväg..
 

Vi var för övrigt på BVC igår, 7080 väger lilla skatten nu och han är 62,4 lång ♥
Vi pratade vaccinationer som kommer ske om 3 veckor också. 
Dessutom sa BVC sköterskan att hon var "Mäkta Imponerad" av oss, för vi har inga frågor och vi är lugna & trygga i föräldrarollen och tillsammans med Max,för att va första barnet menade hon. Tyckte det var en snäll komplimang :)
 
Vi har också börjat testa att flaskmata Max, jag pumpar ut och så får Mattias mata. Men Max är inte alls förtjust i att pappa ska mata utan det måste vara mamma, annars skriker han tills han blir knallröd..Det tyckte BVC var lustigt för annars brukar det vara tvärtom, då bebisen vet vad den annars kan få av mamman (Tutten).
Så hon sa att nästa gång ska jag inte vara i närheten alls och vi ska testa och mata när han inte är som hungrigast. Hon tipsa även om att mormor & farmor ska få testa så han vänjer sig, så det ska bli intressant. 

Om

Min profilbild

Amanda

Bor tillsammans med världens bästa fästman Mattias och våra 2 katter Kex & Zazu på Vikbolandet. Tycker om att fotografera, se på film och läsa kärleksromaner.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela