Lördag!

Publicerad 2015-02-28 16:30:00 i Foton, Max, Vardag, Vänner & Familj,

Två bilder från idag 
 
Imorse kl 7 tyckte Max det var dags att vakna, men han somna kl 20.00 igår och har endast vaknat 2 gånger inatt för mat så jag klagar inte!
Vi myste i sängen en stund innan vi alla gick ner för att äta frukost framför tv:n. Sen duschdax för oss alla, och efter det slappa vi och åt lite lunch. Vid 1 åkte vi in till Norrköping för att fira Mattias bror som fyllt år och se hur han bor nu eftersom han flyttat. :)
Nu håller Mattias på med maten och efter det blir det att titta på Walking Dead & Vikings, lördagsmys! 

Gårdagen

Publicerad 2015-02-28 09:21:23 i Foton, Max, Vardag,

Några bilder som Vicky dom senaste dagarna tagit på Max:
 
Och ett litet videoklipp när han rullar från rygg till mage:
 
 
Igår slöa Max & jag hemma hela förmiddagen innan Vicky kom & hämtade oss för att skjutsa oss till Söderköping så jag äntligen kunde lämna tillbaka min TENS-apparat jag lånade i oktober haha..
Sen blev det en sväng till Wilys för att inhandla fredagsgodis och undertiden lekte Max hos mormor & Krille, fast dom hade fått en ilsken bebis tydligen hehe.
Efter det åkte vi i alla fall & åt mat tillsammans med Mattias innan jag & Vicky hjälptes åt lite vid datorn och sen såg vi film, Godzilla. En riktig besvikelse måste jag säga! 
Sen blev det sent och Vicky åkte hem & vi gick och la oss :)
 
 

Bästishäng!

Publicerad 2015-02-26 20:16:00 i Vänner & Familj,

Idag kom Vicky till mig en sväng för att umgås! Vi har spelat Wii, tagit en skön promenad, ätit fika, lekt med Max, ätit mat, klippt lugg och spelat ännu mer Wii! :) Tack för idag 

Om

Min profilbild

Amanda

Bor tillsammans med världens bästa fästman Mattias och våra 2 katter Kex & Zazu på Vikbolandet. Tycker om att fotografera, se på film och läsa kärleksromaner.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela