Update

Publicerad 2015-04-18 17:09:00 i Foton, Max, Vardag,

Några nytagna favoriter ♥
 
I onsdags var vi på 5 månaderskontroll på Bvc, har bara glömt blogga om det. 8990g & 70,4cm. Vi pratade även smakisar & sånt, men sköt på vaccinationen då han fortfarande var/är förkyld. :) 
Annars händer det inte mycket speciellt just nu, myser hemma med Max om dagarna när Mattias jobbar. Max vaknar runt 6 på morgonen nu så jag är rätt trött om dagarna haha då han äter mellan 4-5 gånger varje natt. 
 
Idag vaknade Max kl 6, så då gick vi upp och gjorde oss i ordning. Sen så åkte vi in till stan för att handla födelsedagspresent och så mat till oss själva. När vi kom hem åkte Mattias med tre rundor skräp till tippen. Sen grillade vi med Mattias föräldrar. Nu håller Mattias på att byta till sommardäck & när han är klar med det är det några saker till vi ska hinna med, som att bada Max, innan vi sätter oss & kopplar av i soffan. :)
 

Kommentarer

Postat av: Jasmine

Publicerad 2015-04-20 00:23:05

Hej! Jodå har jobbat hela helgen men det har varit bra ändå, så bra det kan ha varit i alla fall. Tack, va gullig du är! <3

Så glad han verkar va jämt dem där lille ungen hihi :) och så stor han har blivit! :) Hoppas du får en bra vecka! Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Amanda

Bor tillsammans med världens bästa fästman Mattias och våra 2 katter Kex & Zazu på Vikbolandet. Tycker om att fotografera, se på film och läsa kärleksromaner.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela