Torsdag

Publicerad 2015-04-30 20:39:25 i Vardag,

När man lyckas fota i rätt ögonblick haha ♥
 
Idag har Max varit lite gnällig så vi har mest lekt på golvet och sett på film.
När han sov en stund på dagen idag fixade jag lite med mina mobilbilder och la över dom till vårat stora minne osv, skönt att rensa telefon! När Mattias kom hem åt vi köttfärssås, sen tog jag disken så Max fick leka lite med pappa. Sen tog vi det lugnt en stund innan vi badade Max och tog tag i städningen. Nu är vi äntligen klara! Ska bara mysa i soffan nu innan läggdags, är så trött!

5 Månader & 11 Dagar efteråt

Publicerad 2015-04-30 09:20:00 i Blandat,

 
Så här ser kroppen ut 5 Månader & 11 Dagar efter att Max kommit.
Jag kan inte säga att jag är direkt nöjd men jag vet att det kunde vara mycket "värre". Jag har ju inte tränat nåt speciellt men ska börja med det imorgon igen! Vikten ligger på 66,5, det lägsta på flera år! 
 
 
 
 

Tisdagen

Publicerad 2015-04-29 08:38:00 i Vardag, Vänner & Familj,

 
Max sov först igår när gammelmormor kom, så vi hann sitta och prata & fika lite i lugn och ro. Sen när Max piggnat till lite var det jätteskoj att sitta och mysa & leka hos gammelmormor ♥
När hon åkt lekte & myste Max och jag ett tag innan han somnade om och Vicky kom hit. Vi satt ute en stund & hade tjejsnack, välbehövligt! Senare blev det en tur till Ica, mat, film, leka med Max osv.
När hon åkt styrde jag lite här hemma och så testade vi att ge Max gröten, det var inte populärt. Sen lite lek i sängen innan läggdags! Dessutom en okej natt med mer sömn än vanligt, jippi!
 

Om

Min profilbild

Amanda

Bor tillsammans med världens bästa fästman Mattias och våra 2 katter Kex & Zazu på Vikbolandet. Tycker om att fotografera, se på film och läsa kärleksromaner.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela